12.gif

Search (advanced search)
Use this Search form before posting, asking or make a new thread.
Tips: Use Quotation mark to search words (eg. "How To Make Money Online")

10-16-2016, 04:08 PM
RE: [GET] [Exclusive BBHF] Content Curation v4.0.9 (Nulled) (Update 2: Fixed)
Thanks @Vasco, got it.
11-04-2016, 10:48 AM
great share thank you guys :) or gals oops!
11-04-2016, 03:51 PM
Nice plugin. Thanks a lot.
11-04-2016, 09:41 PM
I am getting following error when try to activate the plugin. Can you look into it?

Notice: Undefined index: page in /wp-content/plugins/ContentCurationPlugin/content_curation_plugin_connector.php on line 23

Notice: Undefined index: page in /wp-content/plugins/ContentCurationPlugin/content_curation_plugin_connector.php on line 23

Notice: Undefined index: page in /wp-content/plugins/ContentCurationPlugin/content_curation_plugin_connector.php on line 27

Notice: Undefined index: page in /wp-content/plugins/ContentCurationPlugin/content_curation_plugin_connector.php on line 31

Notice: Undefined index: page in /wp-content/plugins/ContentCurationPlugin/content_curation_plugin_connector.php on line 35

Notice: Undefined index: page in /wp-content/plugins/ContentCurationPlugin/content_curation_plugin_connector.php on line 39

Notice: Undefined index: page in /wp-content/plugins/ContentCurationPlugin/content_curation_plugin_connector.php on line 43

Notice: Undefined index: page in /wp-content/plugins/ContentCurationPlugin/content_curation_plugin_connector.php on line 47

The plugin generated 887 characters of unexpected output during activation. If you notice “headers already sent” messages, problems with syndication feeds or other issues, try deactivating or removing this plugin.
05-17-2017, 02:40 PM
Should have thanked @MUZIK iso @vasko456.
MUZIK, appreciate your graciousness at the post below.

(10-16-2016 02:55 AM)denverlizzy Wrote:  Thank you @vasko456 for the mirror and you too @gilbert90 for the heads up.
12.gif

61.gif