22.gif

08-04-2013, 07:15 AM
Post: #11
RE:
thanks, after i rename the file this is what i got...
Fatal error:
Class 'SK_QueryLogger' not found in /home/u100329182/public_html/internals/API/MySQL.class.php on line 16
08-04-2013, 08:50 AM
Post: #12
RE:
I have installed this on both a sub directory and primary directory. It installs fine but when you go to the main page all that you see is the links and input fields. None of the graphics, back ground images or buttons etc. Any suggestions as to how to fix this?
08-04-2013, 06:19 PM
Post: #13
RE:
@calvins
set permissions

@all

who has managed to make the module google map function ?
08-06-2013, 04:04 PM
Post: #14
RE:
have someone working the countries to automatically select state, city...

where can I do this in admin panel?
08-06-2013, 11:45 PM
Post: #15
RE:
pls this is what i got my skadate mobile...help out..
Fatal error:
Class 'SK_QueryLogger' not found in /home/u100329182/public_html/internals/API/MySQL.class.php on line 16


this is MYSQL.class.php line 16 "self::$logger = SK_QueryLogger::getInstance('db');"
cant figure out the problem,
90.gif
20.gif
08-07-2013, 04:33 PM (This post was last modified: 08-07-2013 04:36 PM by nicos442.)
Post: #16
RE:
(08-06-2013 11:45 PM)lucky4life Wrote:  pls this is what i got my skadate mobile...help out..
Fatal error:
Class 'SK_QueryLogger' not found in /home/u100329182/public_html/internals/API/MySQL.class.php on line 16


this is MYSQL.class.php line 16 "self::$logger = SK_QueryLogger::getInstance('db');"
cant figure out the problem,
same probleme

all it's ok but i don't have solution for mobile edition,the previous version it work, I think it does not work this edition
If anyone has a solution, it's welcome

Thanks
08-08-2013, 04:49 AM
Post: #17
RE:
(08-06-2013 04:04 PM)skadate Wrote:  have someone working the countries to automatically select state, city...

where can I do this in admin panel?
solve
Quote:Add Maxmind Location Database

open full_location_dump.sql in text editor, serach and replace "dev_"
with prefix of your skadate's database (default "skadate_" )

save and import full_location_dump.sql with phpmyadmin or ssh
thanks to nicos442
08-08-2013, 05:52 AM (This post was last modified: 08-08-2013 07:15 AM by skadate.)
Post: #18
RE:
strange, after I "All compiled resources and cache are cleared" I have a white homepage?
The adm side works flawlessly.
edit:
the following php files are blank through the control panel, the files themselves have their php code
admin/
------>General Mail settings -> mass_mailing.php
------>Polls -> polls.php
------>Profile Messages Filter -> profile_message.php
------>Referrals -> referral_list.php
------>User Credits -> point_packages.php
------>Virtual Gifts -> virtual_gifts.php
these files have always worked
09-04-2013, 08:39 PM
Post: #19
RE:
Reupload pls download link is broken
09-11-2013, 11:56 AM
Post: #20
RE:
I hope someone can help me here. With the most recent version of Skadate. The problem is after going live
the software has A brute force detection screen came up then locked out
of admin after removing the code. Have checked the tables ..no luck
Only experienced SkaDate Developers please. I have tried everything. Please advise. Thank-you
83.gif
73.gif


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



7.gif